dinsdag 28 juni 2016

Beauty - Essence Lights Of Orient Oogschaduw palet


Heey! vandaag heb ik een nieuwe review voor jullie. Ik ga vandaag dit oogschaduw palet van Essence uittesten dus ik zeg 'Veel plezier'.


Dit oogschaduw palet is uit de nieuwe limted edition collectie 'Lights Of Orient' van Essence. Er zijn veel verschillende soorten producten zoals: Wenkbrauw potlood, Bronzers, Nagellak, Bodysplash, Oogschaduw palet en lipstick. Ik koos voor dit oogschaduw palet omdat deze mij het meest aansprak. De verpakking alleen vind ik al heel erg mooi. Dus dat is al een plus punt.

(Het palet is €4,59)


De oogschaduw kleuren zijn super mooi. Het zijn warme maar ook coole kleuren. Je hebt 1 matte kleur en dat is een mooie donkerbruin. Verder zijn het allemaal shimmerie kleuren waaronder 1 highlighter kleur. Ik vind de kleuren combinatie heel erg mooi en het zijn echt kleuren die ik veel draag.


Als je de kleuren gaat swatchen dan geven ze redelijk wat pigment. Voor wat je betaald ben ik tevreden over het pigment. het zijn mooie kleuren dus ik ben suepr enthousiast om een ooglook te gaan maken.Voor deze ooglook heb ik op het ooglid de goude kleur gebruikt en in de arcade boog heb ik de matte donkerbruine kleur gebruikt. Als highlighter heb ik de lighte kleur bove de goude kleur gebruikt en eigenlijk was dat het wel.

Al met al ben ik best tevreden met dit palet. Je kan er leuke looks mee maken en dat is natuurlijk het belangrijkst. Dkleuren zijn mooi en redelijk goed gepigmenteerd dus dit is een goed geslaagde review al zeg ik het zelf. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer.

xxx Sebastiaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten